Eno podjetje. Tri področja dejavnosti.

Dejavnosti podjetja BOS GRUBAR so razdeljena na tri glavna področja.

KONTAKT

Strojegradnja

Namenska industrija po naročilu

Strojegradnja

Načrtujemo in izdelujemo naprave in orodja, kot tudi stroje za stiskanje in ločevanje odpadkov (brikitirni stroji).

Proizvodnja

Serijska izdelava izdelkov

Proizvodnja

Nudimo tudi serijska izdelava kakovostnih kovinskih proizvodov in serijsko izdelavo proizvodov iz plastike.

Storitve

Po naročilu in zahtevah kupca

Storitve

Nudimo vzdrževalna dela in servis ter načrtovanje in izdelavo namenskih kovinskih rezervnih delov po naročilu.

Znanje. Kakovost. Vizija. Razvoj. Zaupanje.

Zaupajo nam

Video predstavitev

Naša zgodovina je naša tradicija.

Več kot 20 let izkušenj

Predhodno podjetje BOS KOVINARSTVO, Stanislav Grubar s.p. je bilo ustanovljeno leta 1995. Prvotno se je podjetje ukvarjalo z obnovo in prodajo raznih strojev za obdelavo kovin, ter kasneje tudi z izdelavo raznih drobnih kovinskih izdelkov. Od leta 2001 dalje, je bila poglavitna dejavnost podjetja izdelava orodij, naprav in strojev, predvsem za potrebe avtomobilske industrije.

Povečanje proizvodnje in povečanje števila zaposlenih je bil vzrok za izgradnjo nove poslovne zgradbe v letu 2001. Ker se v podjetju zavzemamo postaviti poslovne cilje, ki bodo omogočali doseganje takšnih poslovnih rezultatov, ki zagotavljajo rast ter nenehen razvoj podjetja,  smo si za naslednji cilj postavili pridobitev standarda ISO 9001:2000, kar nam je v letu 2004 tudi uspelo.

V proizvodni hali, zgrajeni v letu 2001, sta na razpolago 2 CNC rezkalna stroja, CNC stružnica, klasični univerzalni rezkalni stroj, brusilni in vrtalni stroj, stiskalnice in stružnice. Imamo lasten razvojni oddelek, konstruktorji pri svojem delu uporabljajo program Catia.

Načelo vodenja podjetja BOS GRUBAR d.o.o. je nenehno vlaganje v razvoj proizvodov, procesov in organizacijskega znanja, skrb za nenehno usposabljanje in vzdrževanje, ter ustrezne delovne pogoje zaposlenih.

POSLANSTVO in VIZIJA

Poslanstvo podjetja Bos Grubar je izdelava kakovostnih strojev, orodji in naprav za navadno kot tudi za namensko industrijo. S tem namenom vlagamo v najsodobnejšo tehnologijo ter zaposlujemo delovne, zanesljive in strokovne kadre.

Še naprej želimo prodirati na tuje trge in si v očeh domačih ter tujih kupcev zgraditi trden ugled učinkovitega in kakovostnega podjetja. S kvalitetnimi proizvodi in storitvami želimo postati vodilni na svojem področju ter prepoznavni tako v Evropi kot zunaj njenih meja.

KONTAKTIRAJTE NAS

STROJNI PARK

Imamo lasten razvojni oddelek

V proizvodni hali, zgrajeni v letu 2001, sta na razpolago dva CNC 3-osna rezkalna stroja ter eden 5-osni,  ena ciklična CNC stružnica in ena CNC stružnica z gnanimi orodji, klasični univerzalni rezkalni stroj, brusilni in vrtalni stroj, stiskalnice in stružnice. V podjetju imamo lasten razvojni oddelek, konstruktorji pa pri svojem delu uporabljajo program Catia.